söndag 29 mars 2009

så var helgen slut...

Helgen försvann lika fort som den kom, börjar känna av lite jobbstress redan :) Vi har iaf hunnit med en del under helgen både in- och utvändigt!

-Gästtoan är i princip klar, ska foga kaklet ovanför handfatet i veckan. Rummet har tydlig retro touch o blev riktigt coolt. (foto kommer!)

-Började med vårstädningen o klippningen i trädgården tillsammans med svärfar. Inser mer o mer hur mycket träd etc vi faktiskt har trots att vi tagit bort en hel del. Började skissa lite på framtidsplaner för trädgården igår också, man kan göra trädgårdsprojektet precis hur stort som helst!!! Bestämt är iaf att vi ska ha en rund uteplats i väster/norr hörnet med "halv berså" i.e halvcirkelformad växtvägg runt halva uteplatsen med kompletterande lavendelplantering runt större delen av resten av cirkeln. Lite svårt att beskriva men bilden är tydlig i mitt huvud ;)

-Nya diskmedelspumpen till köket anlände i fredags. Äntligen en som fungerar så vi slipper diskmedelsflaskan på bänken, lyx! (Den gamla som bara fungerar med vatten sparar jag till Almas kök som jag planerar att bygga så småningom..)

- Beställde skjutdörrar från Elfa till våra framtida garderober i sovrummet. Ruskigt mycket pengar för dörrar trots att vi passade på under K-rautas 40% rabatt kampanj. Och nu behöver vi fortfarande all inredning + en helrenovering av sovrummet... Hoppas dörrarna blir bra iaf, valde en med delvis spegel efter Jakobs önskan. Som bilden fast 3 dörrar med endast vita fält och en dörr med 3 fält i klar spegel och övriga 2 i vitt.

Bild från Elfa.com

Inga kommentarer: