söndag 28 mars 2010

Koh Phangan

...hemma igen efter 2v med sol och bad. Skönt att vara hemma men oj var härligt det var med värme och ledighet! Hade helgens drömlottovinst bara varit vår så hade vi definitivt stannat längre :)

Reste 13 mars med nattflyget från Kastrup till Bangkok och vidare till Koh Samui. Hade tur och fick 3 säten på långflyget så vi sov ganska bra alla 3. (Dock var det en magsjuk dotter vi reste med så förutsättningarna hade kunnat vara bättre...). Stannade 5 nätter på Koh Samui på stranden Mae Nam, ganska okänd och icke exploaterad så vi hade stranden och 2 härliga små lokala strandrestauranger nästan för oss själva.

Tog därefter båten till Koh Phangan och stranden Had Yao (west) och hade 6 fantastiska dagar där! Vit sand, turkost långgrunthav och lugn o ro med lagom få turistattraktioner. Rekommenderas extra varmt för barnfamiljer!!

Efter ytterligare en natt på Koh Samui (Choeng Mon) flög vi till Bangkok för knappa 2 dagars shopping och en tur till det stora akvariet mitt i stan. Alma gillade bäst leklandet inne på akvariet medan jag o J gillade stora hajrevet bäst. Provade dessutom "happy feet, happy fish" där små fiskar äter på fötterna så de blir lena o fina...

Igår kväll satte vi oss åter igen på flyget för att i morse landa på Kastrup. Flygresan gick fantastiskt bra, fick platser mot väggen och en babycot till Alma så efter att hon somnat i mitt knä under take off så sov hon i sängen ända tills frukosten var serverad! -Vem sa att det är svårt att flyga med småbarn ;)

Fler semesterbilder kan nog smyga sig in den närmsta tiden.... Nu ska jag kolla igenom era bloggar!

1 kommentar:

Vimsingen sa...

Fantastiskt! Det låter som om ni har haft det helt underbart.
Kram
VIlma