tisdag 14 december 2010

Ingenting går vår väg just nu!!

- Badrummet drar ut otroligt på tiden och idag har de inte ens varit här! Jag pratade med dem senast igår och påtalade min farhåga att de inte kommer bli klara i tid innan jul och fick i princip bara min farhåga bekräftad. Största problemet enl projektsamordnaren är rörläggaren, trots det så är inte heller t ex målningen klar något som de borde gjort idag!

- Kaminen får toppmonterad skorsten för att Jotul inte konstruerat hålet på baksidan genom betong omfattningen med tillräckligt stort hål för den 45 graders skorstensdel som krävs.

Otroligt frustrerande att det inte blir som vi tänkt när det dessutom gäller så pass mycket pengar som denna kamininstallation trots allt gör. Förhoppningen nu är att vi ska få Jotul att ersätta oss med 2 ytterligare delar så att vi kan bygga på höjden ytterligare och därmed dölja skorstenen. Kommer kräva anpassning av oss men kan förhoppningsvis iaf ge det visuella uttryck som jag önskar.

I morgon ska badrumsfirman få sig ytterligare en påringning av mycket upprörd kund.
Bara 1v kvar på jobbet också innan semester/föräldraledighet vilket givetvis också innebär massor att göra där och dessutom sägs det vara julafton snart med vissa julklappsinköp som måste göras. Suck!

Inga kommentarer: