söndag 16 januari 2011

Vägghylla

Behöver mysa till hallen på 2a våningen men eftersom ytterväggen svagt lutar inåt längs hela långsidan pga taketsform är det inte helt lätt att få till den väggen. Tavlor etc att hänga på väggen går bort.


Jag tror att det får bli en ganska smal hylla ovanför soffan, likt en tavellist men något djupare för att tavlorna ska få plats. Krävs ett DIY-projekt men principen som dessa hyllor har som egentligen består av 2 sammansatta delar bör funka. Om hyllplanet fasas till lämplig vinkel jämfört med väggen innan "uppfästningslisten" monteras bör det bli rätt.

Frågan är ju nu vilken färg hyllan ska ha... Laseras med drivved som i badrummet? Eller kanske täckmålas mörkgrå för att bryta av?! Ska passa med tavelramar etc sedan också, vitt är ju en klassiker.

-Och nej ännu ingen bebis som kommit ut till oss trots att vi längtar och tjatar på henne. Efter en natt med kräksjuk A så behöver vi nog ta igen oss en natt först iaf. A är mycket bättre redan och vi hoppas nu att jag o J slipper undan!
2 kommentarer:

Sara sa...

Nej! Inte kräksjuka! Jag tror att det var tandsprickning här (eller nåt annat tillfälligt) för nu är det som vanligt igen... Men ni fick ju det ändå, era stackare :(

Jag är så nyfiken på drivvedslasyren, tror det skulle gå hem här också! Prova med drivvedslasyren först, sen om du ångrar dig kan du ju bara måla med nån täckfärg ovanpå?

Anonym sa...

Hej, vad har du fått tag på tavelhyllorna?
Vill ha en i brunbets som fanns med på en bild på hyllsidan, internet. Sökningen gick till din blogg här. Mvh/Kerstin