söndag 30 september 2012

Ytterbelysning

Nu när entrén äntligen börjar se klar ut och hösten är här så måste vi verkligen hitta en ytterbelysning som kan lysa upp vår tillvaro!

 
Gårdslykta hängande 42cm, gjutjärn och opalglas
 www.kulturbelysning.se

Problemet är att den måste vara takhängd och de är inte speciellt vanliga, har googlat och besökt lampaffärer och nog kommit fram till att det ska vara en ganska enkel men med lite finess. Den här fina har jag hittat på kulturbelysning.se de har otroligt fina ytterbelysningar både för vägg/tak/stolpar. Frågan är bara om denna sort, som är 42cm lång, är liiite för lång trots att det är den kortaste i deras sortiment. Kommer det se konstigt ut när klotet hänger i nederdelen av fönstret? Håller på att undersöka om det är möjligt att kapa staget ett par cm för att få den bättre centrerad.

1 kommentar:

Josefine sa...

Jag följer din blogg för ert hus är så likt vårt. Jag tycker att ljuset är svårt och bländande med frostade vita kupor. Vi har en sådan här lampa bredvid vår dörr. Den finns som takhängd också. Jag tycker den liknar belysningen vid äldre järnvägsstationer. http://www.norlys.se/?ItemID=1152
Hälsningar Josefine http://villastenliden.blogspot.se/