söndag 14 juni 2009

Helgen snart slut

Igår blev Frida & Andreas herr och fru i Raus kyrka och det firade vi halva natten nere i Råå småbåtshamn. Vilken tur att de bokat en sen vigsel så att det fina vädret hann komma innan vigseln! Alma sov hos mormor&morfar, 1a natten någonsin utan någon av oss föräldrar och det gick bra för oss alla 3 :)

Tyvärr ingen bild på brudparet, har inte fått tummarna loss o köpt en ny kamera och den gamla är så dålig nu att det inte ens var värt att ta med den igår.

Jakob har nu fixat dörren till Almas rum. Den gick tidigare utåt mot trappan och skulle dessutom krocka med blivande badrumsdörren, så valet stod emellan att byta den gmla orginldörren mot en ny med ny karm och allt arbete det medför eller att försöka vända dörren och flytta gångjärnen till andra sidan. Vi valde att försöka vända dörren för att få ha kvar den gamla dörren och det har faktiskt gått över förväntan. Nu ska bara ett par extra lister upp i dörrkarmen sedan kan också dörren strykas från To do-listan. Blir mitt projekt för veckan att sätta renoveringstapet så vi kan måla nästa helg. -Nu börjar snart det rooooliga!!

Nu går dörren inåt i rummet!
Ska så småningom ta av masoniten som döljer de fina speglarna på dörren.

De gamla hederliga, svårjusterade varianten av gångjärn, är flyttade till motsatt sida

Inga kommentarer: