onsdag 20 januari 2010

Mycket mycket mycket...

Jobb och tjänsteresor tar allt för mycket tid just nu. Efter 1v i Tyskland är jag nu äntligen hemma igen och längtar efter att få pussa på A imorgon bitti när jag väcker henne :)

Kvarstår dock 2 resor de närmsta 2 veckorna, ljuspunkten är att jag ska kombinera den längre resan med att hälsa på Lollo & Gurra i Phoenix över helgen. -Planen är att fynda på de lokala outlet butikerna o dricka mycket kaffe o bara mysa!!

5 kommentarer:

Ted och Sara sa...

åh, även om det måste vara jobbigt att vara ifrån Alma så är det ju alltid härligt att resa! du måste berätta mer om vad det är du jobbar med! Ha så mysigt i Arizona (och ha så kul på outleten, hehe ;)!

Anna sa...

Vad spännande jobb du verkar ha. Förstås jobbigt att vara från A mycket men säkert utvecklande för dig. Vad är det du jobbar med?

Livet på Marbogården sa...

Halkade in här:) Roligt att hitta en ny blogg, som också renoverar och står i. Trevlig resa!

Louise sa...

Det ska bli kul att se dig igen! Vi hämtar på flyplatsen! Kan du bara emaila dina flighter igen så vi kan kolla att det är i tid etc:)
Vi laddar espresso maskinen!! Kramar!

Michaela and Court sa...

...hoppas att jag kan komma och dricka lite kaffe med Lollsan och dig...sa du far traffa lille Max! Kram och trevlig resa.