fredag 12 februari 2010

Badrumsfunderingar del 1 av 100...

Även om det är lång tid kvar innan det är dax att ta beslut kring detaljutformningen i vårt framtida badrum så funderas det givetvis en hel del!! Jag kan inte ens riktigt enas med mig själv kring vilken stil jag vill ha (och sen ska J också tycka till...).

kakel&klinker från italienska Floor Gres

Vår ursprungstanke var i denna stil, modernt hotellbadrums känsla. Skulle gärna haft betonggolv, ljusa målade väggar och rena enkla linjer. Vet dock inte riktigt hur det går att lösa betonggolv i badrum både med tanke på fuktspärr och vilken ytbehandling som krävs på betongen för att inte bli hal och missfärgad av tvålrester etc... Har funderat på någon epoxi/flytgolvsvariant också men har inte riktigt klart för mig hur det ska fungera heller. Tur vi har tid på oss innan beslut ska fattas :)


Svedbergs.se

Eller så kanske jag vill ha "möbler" och attiraljer mer i vit målad romantisk stil?!


En STOR vitmålad snirklig ram skulle t ex kunna vara en spegelram ovanför handfatet...


En tanke är att göra ett grunt väggskåp med ett gammalt fönster som lucka. Problemet är ju att en glasad lucka visar allt innehåll så det krävs någon smart idé för att på ett snyggt sätt minska genomsiktligheten. Kanske kan hitta en gemensam lösning för ev skåp och det fönster som kommer finnas i badrummet?!

1 kommentar:

Ted och Sara sa...

... frosta glaset? Sätta in ngt vacker tyg som döljer?

Gud så snyggt det kommer att bli! Bah! Jag dör en smula :) Klart du måste täänka på piffet redan nu, det är ju det som r det roliga ;)