söndag 7 februari 2010

Leksakslåda och renoveringsstatus

Under helgen har de sista detaljerna på leksakslådan tagit form, sidorna har tapetserats och locket monterats med gångjärn så att det är lätt att öppna. Jag har också beslutat att lådan ska få bo i vardagsrummet och ersätta de korgar med leksaker vi tidigare haft!


Jakob har jobbat på i allrummet på andra våningen hela helgen. Vi hade en byggfirma här i förra veckan och förhoppningsvis kommer de hinna göra klart tak och väggar där innan vi åker på semester. Härligt, men J känner att han måste hinna förbereda en del innan de kommer så igår hade ett tjockt stenputsdammlager i hela huset... Idag har vi storstädat och förhoppningsvis slipper vi smuts och damm fram tills byggarna anländer :)

Ser verkligen fram emot när det rummet och trappan upp är färdigt!!!

2 kommentarer:

Ted och Sara sa...

OJ så fin den blev! Verkligen! Har ni tapeten nån annanstans också? Älskar sandbergs kaspar och saga-serie. Nu blev jag också sugen :) fast vi behöver ingen kista direkt... (och ted skulle bli galen på mig, vi har ingen plats kvar nu, hihi)

Nja, endast en hatt har det blivit hittils, men det kommer garanterat att bli fler!

Gertrud sa...

Hej Susie, så fin kistan blev. Tapeten är så läcker vore nog synd att måla på den som du funderade på i förra inlägget. Du är så duktig. Kram Gertrud