söndag 28 augusti 2011

Astrid Lindgrens värld

Så var vi hemma igen efter 2 dagar hos Pippi, Emil, Ronja mfl tillsammans med familjerna Bengtsson och Landgren. Igår hade vi en fantastisk dag med 25 grader och sol och föräldrarna kunde sitta ute och mysa till midnatt. Idag var värmen borta och 15 grader kändes väldigt kyligt.

Alma tyckte det var lite läskigt att faktiskt vara hos den "riktiga Pippi" till en början men älskade när de spelade teater!

Så här stark är jag!

Alma o Max hos Nils Karlsson pyssling

-Och idag kom dagen som vi pratat om senaste 6 månaderna... Dagen då napparna skulle lämnas till Pippi. Redan igår hittade Max o Alma korgen i Pippis sovrum och idag tog de med sina påsar med napparna och lämnade utan protest eller tårar napparna. Kändes som om föräldrarna var mest oroliga just då. Pippi hade varit snäll och lämnat en present till dem i bilen när vi skulle åka hem, A fick äntligen en Barbamama :) Hemresan gick utan problem och efter en saga la hon sig mellan Barbapapa och Barbamama i sin säng och sa godnatt. Får se hur närmsta dagarna artar sig, känns positivt så här långt! Vår stora lilla 3åring...

Inga kommentarer: