söndag 30 augusti 2009

Renoveringsdag

Igår lekte Alma med moster Ella hela dagen så att vi kunde ta ett ordentligt ryck i vårt sovrum. Hann med att sätta armeringsduk i taket, för att minimera risken för sprickor i det putsade taket, samt renoveringstapet på väggarna för att slippa bredspackla allt innan ny tapet och målning ska ske. Snart, snart, snart kan vi börja med det roliga som gör rummet fint :)

Var igår kväll bortbjudna till några vänner på middag i deras nya fina uterum, jätte trevligt och fantastiskt god mat. Tyvärr tyckte också Alma att det var alldeles för spännande och vägrade sova, höll sig vaken och på ganska gott humör dessutom fram till 23(!) när det inte gick längre och vi körde hemåt. Somnade i bilen innan vi hann ut från kvarteret. Vaknade sedan hemma i sin säng kring 1.30 och var hysteriskt ledsen, först efter säkert en kvart lugnade hon sig och drack lite vatten och somnade mellan mamma o pappa. Hela familjen fick sedan som tur var sovmorgon ända till 9.40!!!!!!!

1 kommentar:

Ted och Sara sa...

Hej!

Tack så mycket! Ja, applikationer i sig är väl kanske inte så där jättesvårt att göra. Däremot är det svårt att få det snyggt med sömmen (tycker jag, men det beror högst sannolikt på att jag har en sådan värdelös symaskin). Ska bli soännande att se sittsäcken!