söndag 16 augusti 2009

Tavla till AlmaHittade in till wordle.net och provade ett par varianter som skulle kunna bli en tavla till Almas rum. Himla kul idé!

Alma har haft en tuff helg, promenerar och klättrar på allt vilket lett till fläskläpp, blåmärke och en bula hittills. Kanske mist lika jobbigt för oss föräldrar som ojjar och oroar oss...

1 kommentar:

Ted och Sara sa...

åh, det är så jobbigt för oss föräldrar när de precis är i klättra-på-allting-fasen.åh... det är så svåååårt, men det är ju bara att låta dem hållas.... men det är inte roligt när man ser hur de slår sig halvt fördärvade ibland.

ang. sängen: tack så mycket!!! ja, man ska nog inte ha för bråttom med at byta säng. vi var nog precis på gränsen (för den mentala biten hos lillan). hon har sovit oroligt och så, men det hör väl till. annars funkar det utmärkt!

javisst har jag sytt lapptäcket (som är ett överkast). det är quiltat och så, tyget hittade jag på hemtex: de sålde ut vepor i lite grövre tyg. perfekt för överkast tycker jag! sydde det där förra sommaren.... men liknande finns nog hos stoff och stil!